Selecteer een pagina

werken met mij

Ben jij op zoek naar nieuw of ander werk?

Lees hoe ik jou hierbij kan helpen

Optie 2

Deze optie bestaat uit:

 • alles van optie 1, plus
 • 4 uur individuele loopbaancoaching volledig afgestemd op jouw wensen en wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten

Interesse om dit programma te volgen?
Plan dan een een gratis kennismakingsgesprek met behulp van de agenda onderaan deze pagina zodat we kunnen bespreken of dit het juiste programma voor jou is. Ik kijk uit naar ons gesprek.

 

Optie 1

Deze optie bestaat uit:

 • online ondersteuning tijdens jouw zoektocht naar nieuw of ander werk.
 • toegang tot de online cursus: "Aangenomen worden voor nieuw of ander werk in 5 stappen"
 • toegang tot verschillende voorbeeld CV's en motivatiebrieven
 • werkbladen die jou helpen vooruitgang te blijven  boeken in het vinden van nieuw of ander werk
 • toegang tot de online Career Connection Community
 • maandelijkse on- en offline Masterclasses over specifieke onderwerpen, allemaal gericht op loopbaanontwikkeling
 • een wekelijkse online Q&A sessie    

Optie 3

Deze optie bestaat uit:

 • alles van optie 1, plus 
 • 4 uur individuele loopbaancoaching, volledig afgestemd op jouw wensen en wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten, plus
 • een volledige check/het volledig herschrijven van je CV, je LinkedIn profiel en motivatiebrief zodat jij wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken.  

Interesse om dit programma te volgen?
Plan dan een een gratis kennismakingsgesprek met behulp van de agenda onderaan deze pagina zodat we kunnen bespreken of dit het juiste programma voor jou is. Ik kijk uit naar ons gesprek.

Ben jij werkgever?

Dit is jouw kans om op een laagdrempelige manier kennis te maken met toekomstige nieuwe werknemers.   

De steeds groeiende Career Connection Community bestaat uit meer dan 400 getalenteerde mensen die op zoek zijn naar een volgende loopbaanstap in een andere werkomgeving. Ik vertel je graag meer over de Career Connection Community.  

De community bestaat uit lokaal (lees Nederlands) en internationaal talent met diverse achtergronden, kennis en vaardigheden in verschillende vakgebieden. Van starters op de arbeidsmarkt tot ervaren krachten en alles wat daar tussenin zit, komt samen in deze community.

Van logistiek tot Supply Chain Management, Grafisch Ontwerpers, Psychologen, Front End Ontwikkelaars, experts op het gebied van duurzaamheid en financieel talent, zij maken allemaal deel uit van deze betrokken community. Wat zij gemeen hebben is dat zij zich allemaal verder willen ontwikkelen en echt iets kunnen bijdragen. 

Betrokken, toegewijd, goed opgeleid en prettig in de omgang, mensen die jij graag in je team wilt hebben. “Gezellige mensen”, zoals we dat in het Nederlands zeggen.   

Ik ben loopbaancoach en geen recruiter. Dit betekent dat ik het aannameproces niet van je overneem en ik geen hoge kosten in rekening breng om jou in contact te brengen met de community. Ik doe dit omdat ik geloof dat verbinding maken, leidt tot goede resultaten. 

Wil je meer weten over de Career Connection Community,  de leden en hoe je met hen in contact kunt komen? Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden. Bel me gerust of stuur mij een e-mail.

kennismaken? Plan nu hieronder je gesprek

Heb jij vragen of wil je meer weten? 

Vul dan hiernaast het contactformulier in.
Je kunt mij ook bereiken via:

 

+31 616005216

marielle@marielleobels.com

5 + 1 =

error: Content is protected !!
Share This