Selecteer een pagina

Leren hoe je nieuw werk vindt

nieuw of ander werk vinden begint hier

Dit is wat jij wilt: 

 • nieuw of ander werk vinden zonder dat je uren achter de computer zit om vacatures te zoeken 
 • weten hoe je netwerken kunt gebruiken bij het vinden van nieuw of ander werk
 • jouw frustratie over nieuw of ander werk vinden, omzetten in succes

Je hebt besloten dat het tijd is om op zoek te gaan naar nieuw of ander werk en weet niet waar je moet beginnen. Of je bent al een tijdje op zoek naar een nieuwe of andere baan en het lukt maar niet om te worden aangenomen. Maar, waar begin je om andere resultaten te krijgen?

Jij worstelt met:

 • het lukt maar niet om uitgenodigd te worden voor een sollicitatiegesprek; hoe kan ik dat veranderen? 
 • ik ben net afgestudeerd; hoe kan ik mijzelf goed profileren bij werkgevers?
 • je weet dat je binnenkort geen werk meer hebt; hoe zorg je ervoor dat jouw arbeidsmarktpresentatie goed is zodat je een baan vindt die bij jou past?
 • hoe kan ik zo snel mogelijk nieuw of ander werk vinden dat ik leuk vind?
 • waar let een werkgever op als hij mijn LinkedIn profiel of CV bekijkt?
 • je voelt je onzeker omdat je al een tijdje niet hebt gesolliciteerd en hebt besloten dat het nu tijd is om actief op zoek te gaan naar nieuw of ander werk.

Ik help je graag verder. 

 

 

Wat mijn klanten zeggen over mij

Mariëlle heeft mij ondersteund door middel van loopbaancoaching. Mariëlle ken ik vanuit de tijd dat we samen bij dezelfde organisatie werkten. Ik had als collega met haar al direct een klik en wist dat toen ik vastliep in mijn werk, ik haar ondersteuning wellicht heel goed zou kunnen gebruiken. Tijdens het coachingstraject hebben we samen gekeken naar welke beslissingen ik bewust en onbewust maakte en hoe dit mijn werk beïnvloedde. Ze leerde me met praktische tips en handvatten om mijn werk op zo’n manier in te delen dat dit beter bij me paste en ik mijn draai weer kon vinden zowel op werkgebied en ook privé. Vooral de oefening met het springtouw (waarbij je aangeeft welke ruimte je zelf letterlijk nodig hebt) en het indelen van mijn agenda zijn heel waardevol voor me geweest. Ik maak nu sneller een bewuste beslissing die bij me past, heb geleerd ruimte en tijd te maken voor mezelf, zodat ik kan blijven doen waar ik goed in ben. Mariëlle is een prettige coach omdat ze goed kan aansluiten bij de behoefte van de hulpvrager en kan doorpakken op momenten dat nodig is.

Marianne (30-er – 6 maanden traject)

Mariëlle’s coaching was precies wat ik nodig had. Ze is bijzonder aardig en zeer benaderbaar, luistert naar mijn verhaal en worstelingen maar gaf me ook meteen handige tips en het vertrouwen om actie te ondernemen en een switch te maken in mijn loopbaan.

Mariëlle luistert heel goed en is betrokken, ze heeft me uitgedaagd verder en dieper na te denken over de weg die ik wilde kiezen en de daarbij behorende aspecten. Ze heeft mijn zelfvertrouwen gestimuleerd, heeft me laten zien waar mijn toegevoegde waarde ligt en hoe ik die kan gebuiken op de arbeidsmarkt. Ze is altijd bereikbaar en aanwezig gedurende mijn proces. Na afloop van een overleg was ik bijzonder gemotiveerd en had ik heel veel praktische ideeën hoe ik weer stappen kon maken.

Ik ben Mariëlle dankbaar voor haar coaching en hulp bij de nieuwe carrière die voor mij is weggelegd. Als ik ooit weer hulp nodig heb in mijn werk en carrière zal ik zeker opnieuw contact opnemen met Mariëlle.

Audrey (26), Loopbaanswitch, 6 maanden traject

Mariëlle heeft me geweldig geholpen bij fine-tunen van mijn sollicitatievaardigheden: we hebben gewerkt aan mijn introductie tijdens het solliciatiegesprek, we hebben een duidelijke structuur aangebracht in mijn verhaal en gewerkt aan de beste manier om de belangrijkste stappen in mijn loopbaan toe te lichten in een  gesprek. Na onze sessie had ik echt het gevoel dat ik zeer goed was voorbereid en wat denk je..... ik kreeg de baan!

Toen ik voor een tweede sollicitatiegesprek voor mijn droombaan werd uitgenodigd, wilde ik mezelf goed kunnen presenteren, zoals iedereen dat zou doen. Als een HR-professional had ik ontelbare keren aan de andere kant van de tafel gezeten tijdens sollicitatiegesprekken. Ik weet dus dat vaak de kleinste dingen het verschil kunnen zijn tussen worden aangenomen of worden afgewezen.

Ik ben Mariëlle dan ook dankbaar voor haar hulp en kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar sollicitatievaardigheden wil verbeteren.

Iris (35), voorbereiding sollicitatiegesprek.

Mariëlle is niet zomaar een loopbaancoach, maar eentje die verder kijkt en mij ook heeft geleerd om verder te kijken dan dat wat je aan de oppervlakte ziet. Door het gebruik van de "Business Model You"-methode is het gelukt te focussen op dat wat ik belangrijk vind, om te kijken naar mijn motivatie, mijn sterke punten en mijn zwakke punten.

Mirjam (35) - 6 maanden traject

“De samenwerking met jou heeft mij zeker geen windeieren gelegd. Ik ben ben trots op het resultaat dat we samen hebben bereikt. Een goede LinkedIn pagina, een mooi CV en een brief die staat als een huis.

Ik wil je graag bedanken voor je hulp en het geven van meer zelfvertrouwen.”

Patrick (40-er)

Lees verder hoe ik jou kan helpen bij het vinden van nieuw of ander werk

Hoi, ik ben Mariëlle

Ik begon aan het zoeken naar ander werk zonder focus, zonder duidelijke idee van wat ik wilde doen. Ik kwam erachter dat mijn zoektocht weinig échte resultaten opleverde terwijl ik er veel tijd en energie in stak. Het resultaat: veel frustratie en nog steeds geen ander werk.

Ik solliciteerde naar verschillende banen die aansloten bij mijn achtergrond en kreeg de ene afwijzing na de andere. Tijdens sollicitatiegesprekken lukte het me niet altijd mijzelf goed te presenteren en ik kan je zeggen: dat frustreert enorm. Het hielp allemaal niet om de moed erin te houden en het was niet goed voor mijn zelfvertrouwen.

Zelfs met mijn HR-achtergrond maakte ik veel fouten die veel mensen tijdens het solliciteren maken. Zoals met een standaard CV reageren op elke vacature die mij aantrekkelijk leek zonder écht energie te steken in mijn sollicitaties. Netwerken voor het vinden van ander werk, dat deed ik al helemaal niet.

Ik wist dat ik een nieuwe aanpak nodig had om mijn zoektocht naar een andere baan tot een succes te maken. Ik besloot dat het tijd was voor verandering. Sterker nog, ik wist precies welk werk ik zou willen doen en nadat ik in praktijk bracht wat ik had geleerd, is het me gelukt mijn droombaan te vinden.

Marielle Obels bij PC met telefoon

Door focus aan te brengen in mijn zoektocht en écht investeren in het voeren van netwerkgesprekken, heb ik een netwerk opgebouwd waar ik nu nog steeds van profiteer.

En als ik het kan, kan jij het ook!

Leuk werk vinden is waarbij ik jou wil helpen, ben jij er klaar voor?  

Na het volgen van één van onderstaande programma’s heb jij:

 • duidelijkheid over je droombaan en hoe jij stappen kunt zetten deze te vinden
 • de eerste stappen gezet om succesvol nieuw en ander werk te vinden dat jij leuk vindt
 • helder hoe jij jouw motivatie kunt overbrengen op werkgevers, recruiters en je netwerk
 • zelfvertrouwen gekregen om de volgende stap te zetten

Optie 2

Deze optie bestaat uit:

 • alles van optie 1, plus
 • 4 uur individuele loopbaancoaching volledig afgestemd op jouw wensen en wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten

Interesse om dit programma te volgen?
Plan dan een een gratis kennismakingsgesprek met behulp van de agenda onderaan deze pagina zodat we kunnen bespreken of dit het juiste programma voor jou is. Ik kijk uit naar ons gesprek.

 

Optie 1

Deze optie bestaat uit:

 • online ondersteuning tijdens jouw zoektocht naar nieuw of ander werk.
 • toegang tot de online cursus: "Aangenomen worden voor nieuw of ander werk in 5 stappen"
 • toegang tot verschillende voorbeeld CV's en motivatiebrieven
 • werkbladen die jou helpen vooruitgang te blijven  boeken in het vinden van nieuw of ander werk
 • toegang tot de online Career Connection Community
 • maandelijkse on- en offline Masterclasses over specifieke onderwerpen, allemaal gericht op loopbaanontwikkeling
 • een wekelijkse online Q&A sessie    

Optie 3

Deze optie bestaat uit:

 • alles van optie 1, plus 
 • 4 uur individuele loopbaancoaching, volledig afgestemd op jouw wensen en wat jij nodig hebt om een volgende stap te zetten, plus
 • een volledige check/het volledig herschrijven van je CV, je LinkedIn profiel en motivatiebrief zodat jij wordt uitgenodigd voor sollicitatiegesprekken.  

Interesse om dit programma te volgen?
Plan dan een een gratis kennismakingsgesprek met behulp van de agenda onderaan deze pagina zodat we kunnen bespreken of dit het juiste programma voor jou is. Ik kijk uit naar ons gesprek.

Wil je eerst meer weten over deze programma’s?
Plan dan nu hieronder je gratis kennismakingsgesprek 

error: Content is protected !!
Share This