Selecteer een pagina

Een switch in je loopbaan begint hier

neem zelf de regie over je loopbaan  

Op dit moment heb je het gevoel dat je geen controle hebt over je loopbaan en je wilt de regie weer zelf in handen nemen. Je bent op zoek naar duidelijkheid over de volgende stap in je loopbaanHet belangrijkste voor jou is dat je blij en tevreden bent met je werk.

In gedachten blijf je rondjes draaien en je komt steeds op hetzelfde punt uit. Je bent op zoek naar iemand die jou kan helpen deze gedachten te doorbreken.

Als je loopbaan je niet brengt waar je wilt zijn, dan is het tijd om ondersteuning te zoeken en om hulp te vragen. Je bent hier op de juiste plek.

Is dit jouw situatie? 

  • iedere dag op je werk voelt hetzelfde en je denkt: “is dit wat ik wil?”of “dit is niet wat ik wil, hoe kan ik hier verandering in brengen” 
  • je bent een tijdje uit de running geweest en wilt werken aan je zelfvertrouwen en kennis van de arbeidsmarkt opdoen voordat je gaat solliciteren 
  • je bent toe aan verandering in je loopbaan en weet niet hoe je dit kunt realiseren 
  • je hebt geen idee wat je talenten zijn en wilt deze graag (her)ontdekken en leren hoe jij deze kunt inzetten in je werk  
  • je hebt het gevoel dat het nu tijd is om voor jezelf te kiezen

Als jij “ja” zegt op één van deze vragen, dan help ik jou graag bij:

  • inzicht krijgen in wat belangrijk is voor jou in je loopbaan 
  • inzicht krijgen in je sterke punten en de dingen die jou motiveren in je werk
  • de eerste stappen zetten richting een succesvolle verandering in je loopbaan of een begin maken met de terugkeer naar werk 
  • inzicht krijgen in wat je kunt doen om voldoening te halen uit en tevreden te zijn met je werk  
  • zelfvertrouwen opbouwen en de volgende stap(pen) te zetten

Is dit wat jij wilt, neem dan contact met mij op. Ik bespreek graag met jou hoe ik je verder kan helpen.

plan vandaag nog je GRATIS kennismakingsgesprek

Hoi, ik ben Mariëlle

Uit eigen ervaring weet ik hoe lastig het kan zijn om je eigen pad te volgen. Je werkgever wil dat je die ene kant in je loopbaan opgaat, je ouders of je gezin hebben hun verwachtingen van jou en jij, jij vraagt je af wat het beste is voor jou.

Iedereen in je omgeving lijkt het naar zijn of haar zin te hebben in hun baan, zij vinden hun werk leuk. En jij, jij weet niet goed wat je leuk vindt. Je voelt je overweldigd door alle keuzes die je kunt maken en voelt je hierdoor altijd moe. Je werk brengt geen voldoening meer, al vind je sommige dingen wel leuk om te doen. Er is iets veranderd, je kunt niet goed benoemen wat en je weet ook niet hoe je hier verandering in kunt brengen.

Ik kon pas verandering aanbrengen in mjn situatie toen ik er klaar voor was. Op dat moment werd duidelijk welke richting ik in mijn loopbaan op wilde en ik realiseerde mij dat dit mogelijk was. Eerst werd ik hier erg onrustig van en vroeg me af: “doe ik wel het goede?” en “neem ik de juiste stap?”

Ondanks deze onrust, twijfel en alle meningen van anderen heb ik doorgezet. Ik ben gaan doen waar ik het beste in ben: mensen ondersteunen hun eigen weg te vinden en zelf de regie te nemen over hun eigen loopbaan.

Marielle Obels zittend op stoel

Als ik erop terugkijk dan was het een mooie ervaring. Zelfvertrouwen zit in jou. Ik help je graag dit te vinden.

Als ik het kan, kun jij het ook.

 

LAAT MIJ JE HELPEN DE BESTE VERSIE VAN JEZELF TE WORDEN 

PLAN JE KENNISMAKINGSGESPREK VANDAAG NOG 

error: Content is protected !!
Share This