Selecteer een pagina

Ben je een werkgever en

op zoek naar personeel ?

JIJ BENT ALS WERKGEVER OP ZOEK NAAR NIEUW TALENT

Samenwerken met Career Connection betekent een mogelijkheid om kennis te maken met nieuw talent.  Nieuw talent dat jij nog niet kent. De nog steeds groeiende Career Connection Community bestaat uit meer dan 400 getalenteerde mensen die op zoek zijn naar nieuw of ander werk waarbinnen zij zichzelf verder kunnen ontwikkelen. 

De community bestaat uit een variatie van lokaal en internationaal talent met een diversiteit aan achtergrond en ervaring. Afstudeerders, mensen met 1 tot 3 jaar werkervaring en doorgewinterde professionals, je vindt ze allemaal in de Career Connection Community. 

De community bestaat uit experts in de logistiek, supply chain, grafisch ontwerp, psychologie, human resources, front-end-ontwikkeling, softwareontwikkeling, softwaretesten, duurzaamheid en financiën. 

Wat zij gemeen hebben, is dat zij betrokken, toegewijd, goed onderlegd en fijne teamleden zijn. “Gezellige mensen”, zoals we dat in Nederland graag zeggen.

Wil jij meer weten over de leden van de Career Connection Community en hoe je met hen in contact komt? Bel me dan vandaag nog of stuur een e-mail. Ik vertel je graag meer over de mogelijkheden.  

Oh, er is 1 ding dat ik je nog wil vertellen: ik ben loopbaancoach en geen recruiter. Dit betekent dat ik geen wervingskosten reken om jou in contact te brengen met leden van de Career Connection Community. Het betekent ook dat jij zelf verantwoordelijk bent voor het aannameproces. Ik neem dit niet van je over. 

KENNISMAKEN? PLAN NU HIERONDER JE GESPREK

error: Content is protected !!
Share This