Selecteer een pagina

De volgende stap in jouw
loopbaan begint hier

Werkzoekend of werknemer

Wil jij succesvol nieuw/ander werk vinden of aangenomen worden voor die ene leuke baan, dan ben je hier op de juiste plek. Ik kan ook helpen met het (her)ontdekken van je talenten of als je een carrièreswitch wilt maken.
Klik op de “Ja, hier wil ik meer over weten“- knop hieronder en ontdek alles over de mogelijkheden.

ondernemer

Wil jij graag je eigen bedrijf starten of je bedrijf laten groeien? Ontdek hoe ik jou hierbij kan helpen. Ik leer je graag hoe jij goede ideeën kunt omzetten in een duurzaam en winstgevend bedrijf.
Klik op de “Ja, hier wil ik meer over weten“- knop hieronder en ontdek alles over de mogelijkheden.

Kijk het filmpje en zie hoe klanten werken met mij ervaren

 

 

 

Wat mijn klanten zeggen over mij

Mariëlle heeft mij ondersteund door middel van loopbaancoaching. Mariëlle ken ik vanuit de tijd dat we samen bij dezelfde organisatie werkten. Ik had als collega met haar al direct een klik en wist dat toen ik vastliep in mijn werk, ik haar ondersteuning wellicht heel goed zou kunnen gebruiken. Tijdens het coachingstraject hebben we samen gekeken naar welke beslissingen ik bewust en onbewust maakte en hoe dit mijn werk beïnvloedde. Ze leerde me met praktische tips en handvatten om mijn werk op zo’n manier in te delen dat dit beter bij me paste en ik mijn draai weer kon vinden zowel op werkgebied en ook privé. Vooral de oefening met het springtouw (waarbij je aangeeft welke ruimte je zelf letterlijk nodig hebt) en het indelen van mijn agenda zijn heel waardevol voor me geweest. Ik maak nu sneller een bewuste beslissing die bij me past, heb geleerd ruimte en tijd te maken voor mezelf, zodat ik kan blijven doen waar ik goed in ben. Mariëlle is een prettige coach omdat ze goed kan aansluiten bij de behoefte van de hulpvrager en kan doorpakken op momenten dat nodig is.

Marianne (30-er – 6 maanden traject)

Mariëlle’s coaching was precies wat ik nodig had. Ze is bijzonder aardig en zeer benaderbaar, luistert naar mijn verhaal en worstelingen maar gaf me ook meteen handige tips en het vertrouwen om actie te ondernemen en een switch te maken in mijn loopbaan.

Mariëlle luistert heel goed en is betrokken, ze heeft me uitgedaagd verder en dieper na te denken over de weg die ik wilde kiezen en de daarbij behorende aspecten. Ze heeft mijn zelfvertrouwen gestimuleerd, heeft me laten zien waar mijn toegevoegde waarde ligt en hoe ik die kan gebuiken op de arbeidsmarkt. Ze is altijd bereikbaar en aanwezig gedurende mijn proces. Na afloop van een overleg was ik bijzonder gemotiveerd en had ik heel veel praktische ideeën hoe ik weer stappen kon maken.

Ik ben Mariëlle dankbaar voor haar coaching en hulp bij de nieuwe carrière die voor mij is weggelegd. Als ik ooit weer hulp nodig heb in mijn werk en carrière zal ik zeker opnieuw contact opnemen met Mariëlle.

Audrey (26), Loopbaanswitch, 6 maanden traject

Mariëlle heeft me geweldig geholpen bij fine-tunen van mijn sollicitatievaardigheden: we hebben gewerkt aan mijn introductie tijdens het solliciatiegesprek, we hebben een duidelijke structuur aangebracht in mijn verhaal en gewerkt aan de beste manier om de belangrijkste stappen in mijn loopbaan toe te lichten in een  gesprek. Na onze sessie had ik echt het gevoel dat ik zeer goed was voorbereid en wat denk je..... ik kreeg de baan!

Toen ik voor een tweede sollicitatiegesprek voor mijn droombaan werd uitgenodigd, wilde ik mezelf goed kunnen presenteren, zoals iedereen dat zou doen. Als een HR-professional had ik ontelbare keren aan de andere kant van de tafel gezeten tijdens sollicitatiegesprekken. Ik weet dus dat vaak de kleinste dingen het verschil kunnen zijn tussen worden aangenomen of worden afgewezen.

Ik ben Mariëlle dan ook dankbaar voor haar hulp en kan haar dan ook van harte aanbevelen aan iedereen die zijn of haar sollicitatievaardigheden wil verbeteren.

Iris (35), voorbereiding sollicitatiegesprek.

Mariëlle is niet zomaar een loopbaancoach, maar eentje die verder kijkt en mij ook heeft geleerd om verder te kijken dan dat wat je aan de oppervlakte ziet. Door het gebruik van de "Business Model You"-methode is het gelukt te focussen op dat wat ik belangrijk vind, om te kijken naar mijn motivatie, mijn sterke punten en mijn zwakke punten.

Mirjam (35) - 6 maanden traject

“De samenwerking met jou heeft mij zeker geen windeieren gelegd. Ik ben ben trots op het resultaat dat we samen hebben bereikt. Een goede LinkedIn pagina, een mooi CV en een brief die staat als een huis.

Ik wil je graag bedanken voor je hulp en het geven van meer zelfvertrouwen.”

Patrick (40-er)

hoi, ik ben marielle

Ik help je graag bij:

  • het vinden van nieuw of ander werk  
  • het maken van een volgende duurzame stap in je loopbaan 
  • het veranderen van beroep of richting in je loopbaan 
  • het starten of doorontwikkelen van je eigen bedrijf

Je voelt dat het tijd is het heft in eigen handen te nemen en aan het stuur te gaan zitten van je eigen loopbaan. Of je wilt nu eindelijk echt je eigen bedrijf starten. Maar, hoe dan? Hoe zorg je ervoor dat jij succesvol nieuw/ander werk vindt of de juiste keuzes maakt in je loopbaan? Jij wilt keuzes maken die bij jou passen. 

Dit alles heeft een flinke dosis zelfkennis nodig. Het is belangrijk dat jij weet hoe je jouw kwaliteiten en talenten kunt gebruiken om resultaten te behalen, zodat jij in je loopbaan volledig tot ontwikkeling kunt komen. Vanuit persoonlijke ervaring weet ik dat het niet makkelijk is dit alleen uit te zoeken. Daarnaast is het niet makkelijk jezelf met zelfvertrouwen te presenteren. 

Marielle Obels portretfoto

Ik help je graag ontdekken wat voor jou goed voelt en  ik ondersteun je graag bij het herkennen en erkennen van je eigen vaardigheden en talenten. Of dit nu is voor het vinden van nieuw werk, het veranderen van richting in je loopbaan of het starten van je eigen bedrijf.

Plan direct een gratis kennismakingsgesprek met behulp van de agenda onderaan deze pagina en ik vertel je graag hoe wij kunnen samenwerken om een goed resultaat voor jou te bereiken.

Ik kijk ernaar uit je binnenkort te spreken.  

 

kennismaken? plan nu hieronder je gesprek

error: Content is protected !!
Share This